Legaal handelende internetapotheek

EU-logo legale internetapotheek

Holland-Apo.be behoort tot Zaandamse Zorg BV en is een geregistreerde online apotheek. Holland-Apo.be is in het Nederlandse online apothekenregister geregistreerd, welke onderdeel is van het Ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze registratie staat Holland-Apo.be toe dat er binnen de gehele Eurozone legaal medicijnen aan klanten mag worden verkocht en verzonden.

Holland-Apo.be heeft tevens het hoogste autorisatieniveau, genaamd "UR". Apotheken met dit autorisatieniveau mogen alle (receptplichtige) medicijnen online aanbieden en verzenden.

In juli 2015 is het uniforme, groene EU-logo ingevoerd waarmee je simpel en snel kunt controleren of een online apotheek legaal handelt. Het gebruik van dit logo is verplicht voor alle online apotheken. Door de uniformiteit van het logo wordt de hoogste transparantie en zekerheid gewaarborgd.

Meer informatie over het EU-logo vind je op de website van het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten:

https://www.fagg-afmps.be/nl/news/news_logo_eu_pharmacie_en_ligne

 

De registrering van Holland-Apo.be kun je controleren in het Nederlandse register voor online apotheken als je op het groene logo drukt.