Nicorette kauwgom 2mg Classic 105st

€ 24,42
- +
  • Medicijnen aan Hollandse Prijzen
  • Levering door een erkende Apotheek
  • Eenvoudig online je voorschrift indienen

Productinformatie

Verpakking: 105st
(Toedienings)vorm: Kauwgom

Medische informatie

Wat is Nicorette kauwgom?

Nicorette kauwgom zijn kauwgoms die door mensen gebruikt worden met de wens om te stoppen met roken. De kauwgoms verminderen de drang naar nicotine. Afhankelijk van de wens om direct of geleidelijk te stoppen met roken, biedt Nicorette kauwgom voor beide wensen een mogelijkheid.

 

Hoe werkt Nicorette kauwgom?

Nicorette kauwgom is erg makkelijk in gebruik. Wanneer u de behoefte voelt om te roken kunt u een kauwgom innemen. De hoeveelheid van de aantal kauwgoms die u op een dag inneemt is afhankelijk van uw wens om direct of geleidelijk te stoppen.

 

Hoe wordt Nicorette kauwgom gebruikt en wat is de dosering?

  • Direct stoppen: Neem een kauwgom in wanneer u de drang voelt om te roken. Gemiddeld kunt u rond de 14 kauwgoms per dag innemen. De drang om te roken zal ongeveer drie tot vier maanden aanhouden. Het is daarom verstandig om gedurende deze periode de kauwgoms te blijven gebruiken.
  • Geleidelijk stoppen: Bij geleidelijk willen stoppen van roken is het verstandig om het gebruik van de sigaret af te bouwen en vervolgens over te stappen naar het direct-stoppen-systeem zoals hierboven beschreven.

 

Wanneer mag u Nicorette kauwgom niet gebruiken?

Het wordt afgeraden om Nicorette kauwgom te gebruiken in het geval van overgevoeligheid voor nicotine of andere bestanddelen van de kauwgom, bij ernstige hartaandoeningen of bij een recente hersenbloeding of bij een ontsteking in de mond, keel of slokdarm.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Nicorette kauwgom?

Vaak voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, hoesten, de hik, misselijkheid, pijnlijke mond of keel, keelirritatie.

Vragen over dit product?

Bezoek onze contactpagina of neem direct telefonisch contact met ons op op 03 808 37 38 of stuur
ons een e-mail via info@holland-apo.be