Seksualiteit

Voor velen is seksualiteit niet het makkelijkste onderwerp om openlijk over te praten, desondanks is het wel belangrijk om een gezond seksleven te hebben. Seks is een belangrijk onderdeel in ons leven en het is daarom belangrijk dat men de juiste middelen daarvoor ter beschikking heeft.

Sorteren op
Tonen per pagina

Seksualiteit

  • Bij: geslachtsgemeenschap
  • Effect: voorkomt dat zaadcellen in de baarmoeder komen
  • Gemaakt van: siliconen en is hormoonvrij
€ 34,91
- +
De Feeling Ultra condooms geven nog meer gevoel, omdat ze niet alleen 20% dunner zijn dan de bestaande dunne Durex Fetherlite condooms.
€ 13,36
- +
De Feeling Ultra condooms geven nog meer gevoel, omdat ze niet alleen 20% dunner zijn dan de bestaande dunne Durex Fetherlite condooms. Maar ook omdat ze een speciaal ontwikkelde pasvorm hebben
€ 4,33
- +
Speciaal gemaakt voor een gedeeld hoogtepunt: voor haar ribbels en nopjes, voor hem een gel die het klaarkomen uitstelt.
€ 14,39
- +
Normale condooms met in de in de top van het condoom speciaal glijmiddel dat helpt om het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks.
€ 14,39
- +

Om een gezond, aangenaam en spannend seksleven te hebben zijn er verschillende middelen op de markt verkrijgbaar. Of het nu gaat om glijmiddel, massageolie of om verscheidene barrièremethoden je vindt ze hier.