Zelftesten

Tegenwoordig hoef je niet meer voor een simpele test direct een afspraak met dehuisarts te maken. Veel testen kun je zelf thuis uitvoeren, zodat je meteen op de hoogte bent van hoe je gezondheid ervoor staat.

Sorteren op
Tonen per pagina

Zelftesten

Accu-Chek Smart Pix biedt u een eenvoudige en innovatieve oplossing voor de analyse en verwerking van uw diabetesgegevens (bloedglucosewaarden en insuline afgifte)
€ 38,82
- +
Deze Cholesterol Teststroken worden gebruikt in de Accutrend Plus Meter. Met deze meter kunt u in een keer uw Totaal Cholesterol, Triglyceriden, Lactaat en Glucose-gehalte bepalen
€ 67,09
- +
Dankzij de eenvoudige bediening en betrouwbare technologie kunt u zorgeloos meten met de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter.
€ 73,07
- +
De introductie van het nieuwe, stripvrije accu-Chek Mobile systeem met 50 testen op een doorlopende tape, dus geen gedoe met losse teststrips.
€ 141,64
- +
De Accu-Chek Aviva Nano is een modern en kleine bloedglucosemeter. Nog geen 7 cm lang en weegt slechts 40 gram - en is daarmee niet groter dan een autosleutel.
€ 42,16
- +

Met zelftesten test je onder andere testen de bloedglucose, bloeddruk, SOA’s en ga zo maar door. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar waarmee u zelf thuis verschillende aandoeningen kunt testen.