Zonverzorging

Lekker in de zon liggen willen we allemaal, maar het is wel van belang om de huid op het gezicht en lichaam goed te beschermen tegen de zonnestralen.

Sorteren op
Tonen per pagina

Zonverzorging

De Gelaatsampullen bevatten een sterke geconcentreerde lotion, speciaal ontwikkeld voor mensen die in het gezicht minder snel bruin worden
€ 14,15
- +
Gel op basis van Aloë Vera sap (95%) dat de eigenschap heeft de huid te beschermen en de groei van de huidcellen te bevorderen.
€ 8,50
- +
Het assortiment van Biosolis werd ontwikkeld met mineralen en planten van natuurlijke oorsprong met respect voor alle normen aangaande veilige zonneproducten tegen de UVA en UVB stralen van de zon.
€ 20,51
- +
Het assortiment van Biosolis werd ontwikkeld met mineralen en planten van natuurlijke oorsprong met respect voor alle normen aangaande veilige zonneproducten tegen de UVA en UVB stralen van de zon
€ 25,66
- +

Overmatige zonnestralen kunnen namelijk voor de pijnlijke en vervelende verbranding van de huid zorgen en op den duur kan dat ook leiden tot kanker. Het is daarom verstandig om altijd zonnebrandcrème te gebruiken. Achteraf kan er aftersun crème gebruik worden om de huid de nodige hydratatie te geven.