Zwangerschap en baby

Negen maanden lang  wacht je met spanning op je baby. Een spannende periode waarbij je goed voor jezelf dient te zorgen. De negen maanden van je zwangerschap zijn net zo belangrijk als de periode erna. Daarom vind je hier een ruim assortiment aan flessen, voeding, verzorgingsproducten en meer.

Sorteren op
Tonen per pagina

Zwangerschap en baby

Last van een vervelende vaginale geur? Ongewone afscheiding? Of irritatie en/of gevoeligheid in en rond de vagina? Je bent niet alleen….
€ 12,99
- +
Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen.
€ 23,85
- +
Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator – zo nauwkeurig dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent
€ 10,55
- +
Clearblue-zwangerschapstest met van kleur veranderend uiteinde – de enige test die je vijf tekenen van zekerheid geeft
€ 10,25
- +
Met de van Cottons bekende eersteklas 100% natuurlijk katoenen toplaag, is dit kraamverband niet alleen comfortabel maar ook nog eens hypoallergeen.
€ 3,07
- +
Het ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de voeding en minder last van boeren, spugen en buikkrampjes.
€ 3,99
- +

Je hebt er zolang op gewacht en eindelijk is het moment daar. Je baby is geboren! Een lief, klein baby’tje die je met veel aandacht wilt verzorgen. Je wilt er het beste voor en daar horen de juiste babyflessen, spenen, en producten voor borstvoeding bij.

Een heleboel keuzes en wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Wij bieden daarom een ruime selectie. Neem een kijkje in het assortiment en kies wat het beste is voor jou en je baby.